Αποθηκεύστε τον σε ασφαλές σημείο. Εμφανίζεται μόνο τώρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά για ανάκτηση του λογαριασμού.
Η ταυτότητα χρήστη και τα δικαιώματα πρόσβασης ελέγχονται πριν από κάθε πρόσβαση σε δεδομένα.